Reisgenoot

Wereldreizigers gebruiken hem om het avontuur op te zoeken, fietskampeerders nemen hem mee in hun zoektocht naar vrijheid. Sportievelingen leggen hun prestaties erop neer en studenten besparen geld met hem. De fiets is de ideale reisgenoot.

In een serie podcasts probeert Fietsen Natuurlijk ! er achter te komen wat de fiets nu zo aantrekkelijk maakt. Aan de hand van de verschillende type fietsers en de verschillende type fietsen, nemen Ronald & Marc je mee door het landschap van fietsend op reis.

Uiteraard is er ruimte voor gasten. Er staat een bekende wereldfietser op het programma, maar ook een bike packster en een fietsenmaker die gespecialiseerd is reisfietsen. Daarnaast heeft Marc ruim 20 jaar aan fietskampeer ervaring en blikt Ronald ongetwijfeld terug op de tijd dat hij op zijn racefiets door Europa trok.

We twijfelen er niet aan dat de podcasts vol ervaringen, tips en leuke verhalen zullen zitten. Maar je moet nog even geduld hebben. We verwachten de intro rond 15 februari en de eerste inhoudelijke podcast rond de Fiets- en wandelbeurs op 29 februari.

Om er alvast in te komen het logo van de podcasts

Podcast # 10 – Reisgenoot Deel 3 – Als je fietsende ouders hebt

Meestal stel je de vraag aan een ouder. “Is het leuk om met kinderen op fietsvakantie te gaan”, Maar wij

Podcast # 9 – Reisgenoot Deel 2 – De Vrijheidfietser

In deel 2 van de podcast serie ‘Reisgenoot’ nemen we je mee in de wereld van de vrijheidfietser. Meestal zijn dit

Podcast # 8 – Reisgenoot Deel 1 – Introductie

We zitten nog midden in de winter, maar toch gaat het nu alweer kriebelen. Op vakantie met de fiets. Vrijdag

Fietskamperen – Reparatieset

Reparatieset voor fietsvakantie met kinderen – Binnenband 24″ voor de fiets van Jort.- Binnenband 26″ voor de fiets van Bente

Zuid Engeland (Brighton – Plymouth)

De keuze van de route in Zuid-Engeland is een beetje toevallig tot stand gekomen. Aangezien onze zoon 2 weekjes op